blubb

hahah omg! Jag har aldrig skrattat så hårt! (nästan)
Hur tänkte dom som när dom gjorde den här reklamen?
Och den lilla stakarn som inte klarara av pressen och hoppar ner i avloppet på 0:56
(över kåt eller något)

HAHHA


coming soon

Jag stannade hemma idag från skolan eftersom att jag visste att alla lektioner vi skulle ha idag var jag redan klar med allt på. Plus att gympan också var inställd. Så jag såg inte nån stor mening med att gå på skolan. Och det skulle också vara skönt att bara vara hemma och börja helgen tidigt, eftersom att imorgon är min klass ledig för att matten är inställd och jag frågade vår engelska lärare om vi kunde få inställt då(Y)
Vi har nämligen bara engelska och matte på fredagar

Så jag har sovit till kl 12 och sen så jag en jätte äcklig film...
Jag tycker inte om att se skräckfilm själv... Även fast jag är ganska orädd när det kommer till skräckfilmer
Coming Soon heter den

Trailer:

skyp3

Hjärtat mitt är bara för söt ibland

du är det bästa som finns


Eric

vi passar ihop som 2 puzzelbitar

(‿‿)
29/03/2009

Jonas Björk


Jag förstår inte hur du kunde göra såhär.. Jag har inte kunnat hålla tårarna inne på hela dagen. Du förstår nog inte hur mkt du betydde för alla dina vänner som är kvar bland oss. Jag önskar att man hade kunnat haft en sista minut med dig och förklara att du betydde så mkt för mig och många fler. Du är en person utan dess like. Du var speciell på alla sätt och vis. Ingen ville missta dig så jag kan inte förstå hur du kunde lämna oss. Du tog den lätta vägen ut Jonas. Du skulle ha tage tag i dig själv och tvingat ut känslan att vilja leva igen. Jag kan inte smälta tanken att jag aldrig kommer att få se dig nå mer. Det finns en dag då alla försvinner. Men det var inte din tur nu. Du skulle ha stannat kvar och njuta av långa sommarkvällar vid stranden med de du älskar. Det var du värd, och jag tror att om hon kunde göra något för att få dig tillbaka hade hon gjorde det, eller rättare sagt jag vet det. Du betydde jätte mkt för henne. Hon ville aldrig att det skulle sluta såhär. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och tankar.

Jag saknar dig min vän<3


combo

wall-painted animation

bara jag som tycker det här är extremt häftigt?
Men ändå väldigt läskigt.


Det måste ha tagit år och dar att skapa det här.!?


idioter

jag fattar inte hur nån kan vara så jävlig mot en människa. Har man ingen skam i kroppen? Det gnager i mig, förstör mig inifrån. Jag förstår inte. Jag skulle aldrig låta någon vara så utanför.
Hjälp dom istället för att förstöra någons liv sådär.. Hade jag träffat er så skulle ni få en snyting så hård att ni inte skulle minnas ert efternamn.

Idioter är det ända jag kan säga.

RSS 2.0