fest




ParTy







SNYGGT

Är lite stolt över att jag har laddat hem nytt tema till internet och facebook:D
Vart sketa snyggt tycker jag:'3
Vad tycker ni?

För att ladda hem teman på t.ex. facebook gö såhär
•För det första så måste du ha firefox!
•Gå sedan in på sidan https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/2108 och ladda hem Stylesheets.
•Starta om fierfox
•Gå in på userstyles.org för att ladda hem olika teman. Om du vill ladda hem till facebook sök helt enkelt på facebook i sök rutan och leta fram ett tema du tycker är snyggt!
•När du har tryckt på temat du vill ha finns det en grön box längst uppe i det högra hörnet. Tryck på "install with Stylish"
KLART!

Sen om du skulle vilja ändra tema på nån annan sida är det bara att högerklicka på en ikon längst nere i högra hörnet på firefox. Det föreställer ett stort S! Den sitter under den här scroll manicken. (vet inte vad det heter..) Sen är det bara att trycka på på "Hitta styls till denna webbplats" och göra samma sak som du gjorde när du ladda hem ett tema till facebook:3

Hoppas ni förstod!<3


<3

Nu känns allt bra igen:'3


R.I.P



För två veckor sedan ropade mamma till mig att jag skulle komma upp. Väl uppe berättade hon att Cico på något mystiskt vis hade hoppat in bakom hö gallret och vare där upp och ned under än tid. Vi vet inte hur länge. Men mamma hade tage lös hon och så fort hon vart fri började hon sprang som nån idiot runt runt i buren. Jag öppnade och då hoppade hon rakt ut ur buren och ner på mitt knä. Ja la tillbaka hon i buren och lät hon vara i en dag för att hon antagligen var i chock efter insedenten. Nästa dag gick jag och kollade på hon. Hon hade inte rört maten jag hade gett henne eller drucke något vatten. Jag tog upp hon och kollade på henne. Hon hade en blodhinna ovanför ögat och värkade inte kunna se på något av ögonen. Mamma och jag misstänker att hon hade fått starr. Jag lät henne vara i några dagar till och gav hon mat och sallad varje dag. Hon åt aldrig maten men smakade lite på salladen då och då. Idag är är det två veckor sedan hon åt något riktigt. Hon hade bleve så mager att jag nästan kunde ta min tumme och pekfinger runt hennes mage. Innan var hon en riktig tjockis. Rund som ett klot var hon.

Imorse när jag gick upp för att gå på skolan kollade jag ner i buren för att se hur hon måde. Hon låg mitt i buren och andades väldigt tungt. Jag förstod att hon skulle dö. Det har jag gjort i flera dagar. Och när jag kom hem låg hon på samma ställe med en hö bit i munnen. Hon hade alltså försökt äta men dog sedan.

Jag skulle aldrig ha köpt dig. Du såg ut att vara så lycklig med alla andra marsvin du bodde med innan du kom till mig. Du hade haft det bättre där. Jag har tage dig förgivet och gett alldeles förlite upmärksamhet. Jag var helt enkelt inte värd dig.

Älskar dig och saknar dig Cico...<3

   


bye bye

Jag är sjukt sugen på att klippa av mig allt hår och bleka sönder det.
Så att det blir kort och står åt alla håll
Det känns lite mer busigt och mig.
Men jag vet att jag kommer ångra mig för jag har velat ha långt hår hur länge som helst.
Blir nog aldrig av... Men det skulle bli jätte fint! Y

Ungefär så här

ååå<3

edit:Han svarade på kommentaren jag skrev och sa att det var min töjning på bilden:D


Jag läste nyss på Guldies blogg och han har gjort den första hjärttöjningen och den ser precis ut som den jag beställde från han. Jag tror att det är min för att det värkar som om ingen annan har beställt en hjärttöjning från han! Hoppas hoppas hoppas.
Den vart iaf riktigt snygg och jag längtas tills jag får den<3

Det vart ju ingen drake för att han gör inte dom mindre än 10mm.. Och jag har inte lust att töja så mkt... (Är lite rädd att det inte växer igen om jag töjer för mkt. För jag kanske ångrar mig när jag blir äldre)

kolla va snygg den vart!


<3


Jag saknar den tiden när man klev upp tidigt på morgonen för att kolla på serier man älskade.
Här är några av dom jag brukade kolla på.

Sailor moon

Vilka kollade inte på Sailor moon? Gick varje morgon kl kvart över 7 på femman! Det var så bra. Jag har kollat på serien om och om igen. Men inte förns nu har jag fattat att en i serien var en kille!? Jag har alltid trott det var en tjej. Och den killen hade en pojkvän så det vart tydligen ett gay par i serien

 

Thundercats

En serie som både jag och eric kollade på när vi var liten. Det gick tydligen på en kanal som man var tvungen att ha pirat kort för att kunna se på den kanalen. Det hade erics familj. Och jag såg det på videoband som min styv mamma hade. Det var hennes barn som såg på det när dom var liten och dom var ca 25 år när jag såg på det här. Så jag tycker det är lite kul att både eric och jag har sett det:3 Nästan ingen som kunde se på det ju!




Hamtaro

Små hamstar är så söta:3 Jag kollade nog mest på det för att jag älskade möss, marsvin, hamstar och en massa andra gnagare. Jag har en massa game boy spel och gosedjur med hamtaro! Så gulligt:3

Jag hittar ingen video med riktiga introt på serien:'c


__



Hot Hot Heat - Goodnight Goodnight




HISS & DISS


°Tv spel är det bästa jag vet! Jag kan sätta mig ner och nörda Guitar Hero, Need for speed eller kill zone när som helst och tiden bara flyger förbi. Det kan rädda min dag ibland. jag vet att jag är en nörd.

•nagellack är bra. Man kan måla dom i roliga färger och naglarna blir mycket hårdare och tål mer. Pluss att man sticker ut litegran:3 Jag känner ingen som målar naglarna i nån knallig färg. (förutom jag ibland) Föresten är det någon som vet vart man kan köpa ett gult nagellack? Jag hittar inget nån stans...:'c

°Skolan. Det kan inbland vara ett pain in the as men oftast så har jag ganksa kul. Bara för att jag har en så bra klass. Annars hade jag aldrig orkat gått till skolan... Så det är väll MP09 jag hissar<3

•GODIS! åå det är så gott men jag blir fet av det men det är det värt:3

•Fördommar är bland det västa jag vet. Alla har dom medvetet eller omedvetet. Det är klart att man dömmer någon efter utseende men det är så jävla fel.. Jag blir så less när nån random idiot ska gå och säga att nån är si och så.. Nee jag orkar helt enkelt inte med det.

°Pengar. Man hare aldrig tillräckligt utav det. Man vill köpa något men då kan man inte köpa något annat. Pengar räcker aldrig.

•De som blir sur för ingenting. Man ser på någon att den är sur också frågar man vad det är och den svarar "ingenting" men det är så jävla tydligt att den är piss förbannad på dig, och det värsta är att man vet vad den är sur för. Det är också oftast för en liten piss sak som ingen borde bry sig om. Det är blande det jobbigaste jag vet.

°Datorn. Jag sitter vid den heladagen, jag får ont i huvudet och ryggen för at jag har sutte vid den för länge. Det styr hela mitt liv. Facebook, bilddagboken och bloggen. Alla talar ut om allting på datorn istället för att prata ut om det irl.


Hotmail

Jag kollade runt på hotmail nu och hitta en novell jag skrev i 8:an som jag fick mvg på:D är jätte stolt över den så läs den gärna:3


Sista människan

Det är mörkt.

Jag ser mig omkring.

En massa människor med vita rockar står tysta runt mig.

Efter en stund märker jag kablarna som sitter fast på min kropp.

Jag försöker ta bort dem men det gör så otroligt ont att jag ger upp.

En man kommer fram till mig och tar två kablar och sätter fast dem på ett par skruvar som är fastskruvade i mina fötter.

Jag blöder.

Jag försöker skrika men märker med en förskräckt tystnad att munnen är igensydd. Jag har haft så ont i resten av kroppen att jag inte har märkt det.

Jag ser mannen som satt fast kablarna på mig gå fram mot ett bord.

Han trycker på en knapp.

Sen minns jag inte något mer.

Fem år senare…

Tidningen:

Viruset sprider sig snabbt. Vi beordrar er att stanna inomhus.

En ung tjej vid namn Anna sitter hemma med tidningen i handen.

Hon vänder sig till sin mamma och säger

- Det har gått fem år nu med det här viruset.

Och jag kan fortfarande inte förstå hur pojken kan gå omkring där ute varje dag och kasta sina kulor i marken

- Jag kan inte heller förstå det..

De kollar ut genom fönstret och ser en av kulorna explodera i ett rökmoln.

Anna säger

- Han borde ha förblött med det där viruset. Så mycket som han måste ha andats in av det.

- Men militären håller på att komma på ett sätt så man kan gå ut utan gasmask.

- Ja, vi får hoppas på det bästa… Jag går ut och hämtar vattnet i alla fall. Var är min gasmask?

- Den ligger på ditt skrivbord.

Hon går ut och är på väg mot affären.

Hon viker av runt ett hörn och blir förskräckt när hon går in i pojken.

Han säger.

- Anna!

Då blir hon rädd och försöker springa. Men han tar tag i henne. Han är otroligt stark så hon kommer inte loss.

Hon säger.

- Vad vill du mig?

- Bara prata, säger han.

Hon hinner inte höra vad han säger innan han släpper henne.

Hon springer i panik mot affären.

När hon kommer ner till affären hämtar hon vattnet. Sedan går hon hemåt.

Hon ser honom stå kvar på samma ställe.

När hon går förbi drar han henne till sig, river av henne masken och kysser henne.

Hon svimmar av viruset som snabbt försöker infektera hennes kropp.

När hon sedan vaknar i ett okänt rum är hon fastbunden i armarna och benen.

Hon ligger på magen på ett golv och när hon försöker se sig omkring ser hon pojken.

Han sitter och håller på med kulorna han brukar kasta omkring sig.

När han ser att hon har vaknat går han fram till henne.

– Hur mår du?

Hon svarar inte.

Det blir tyst.

Till slut frågar hon.

- Vad är det för kulor du brukar kasta runt omkring dig?

- Jag ska berätta allt. För fem år sedan kidnappade vetenskapsmän mig. Dom ville få jorden att gå under. För att ingen skulle misstänka dem för att ha orsakat jordens undergång lät de någon annan sprida ett virus. Och jag hade den stora äran att göra det åt dem. Dom gav mig dessa kulor att sprida viruset med.

- Varför skulle de vilja förstöra Jorden?

- Dom vet att till slut kommer människorna bli så maktlystna att de kommer att förgöra hela galaxen. Det kan de inte tillåta

- Men hur kommer det sig att jag inte började blöda ur alla öppningar i kroppen när du drog av mig masken?

- Jo, för fem år sen hade de mig som experiment och gav mig en massa olika sprutor som gör att jag klarar av att få viruset inuti mig. Jag kan sprida det genom saliv eller blod. Det var därför jag kysste dig.

- Hur ska ni få jorden att gå under?

- Om en vecka är det ju festival. Den största festivalballongen ska jag fylla med miljontals kulor och spränga den när klockan slår 4.

Hon ligger där med häpnad när han går fram och ger henne en spruta. Hon sjunker in i djup sömn .

En vecka senare.

Hon vaknar på golvet och är inte längre fastbunden.

Det ligger en massa sprutor omkring henne.

Hon tar upp mobilen och kollar datumet och upptäcker att det har gått en hel vecka sen sist hon var vid medvetande.

Hon springer ut ur huset för att se sig omkring och försöker komma på var han kan vara.

När kommer han att utlösa bomben, tänker hon i panik.

Hon kommer på var han kan hålla till och springer allt vad hon har mot gatan hon sett honom på varje dag.

Där sitter han och väntar.

Hon går fram till honom och säger hej.

Han tittar upp och snabbt ner igen med en suck.

När hon sätter sig bredvid honom börjar han gråta.

- Vad är det?

- Jag klarar inte av det.

Hon sitter där tyst och bara tittar på honom.

- Om jag kastar den här kommer du och jag att vara de enda överlevande.

Hon fortsätter bara att sitta där och titta på honom.

- Jag vill inte fortsätta leva efter det här, säger han och ser henne rakt in i ögonen.

- Jag vill ta slut på det här, men jag klarar inte av det själv.

Dom sitter tysta ett tag och kollar ner över gatan.

Paraden fortsätter framåt och de ser den gigantiska ballongen närma sig. Han säger till slut.

- Nu gör jag det!

Han kastar kulan som gör att ballongen sprängs och sprider viruset över hela världen.

Dom ser hur alla människor lägger sig på marken och börjar blöda ur alla öppningar på kroppen.

När de går nerför gatan ser hon sin mor ligga och hyperventilera.

Hon springer fram till henne och ser hur blodet börja forsa ut genom hennes mun.

Hon lutar sig fram och håller om sin mor.

Till slut dör hon av förblödning.

När hon ser sig omkring är alla döda.

Pojken står några meter bakom henne.

Hon går fram till honom och håller om honom.

Båda börjar gråta och hon säger

- Jag vill inte leva mer.

- Inte jag heller

Han ser sig omkring.

Det ligger två poliser någon meter ifrån dem.

Han går fram till dem och tar upp deras pistoler.

Han ger en till Anna och behåller en själv.

Han backar och ser Anna stå där.

- Då tar vi slut på det.

Han lyfter pistolen.

Hon står där fortfarande och ser förvirrad ut men lyfter också pistolen och riktar den mot honom så som han gjorde mot henne.

Dom står där en stund och till slut säger han

- På tre skjuter vi.

Hon nickar och han säger

- Ett… Två... TRE!

Hon skjuter och hör honom viska.

- Jag kan inte…

Nästa sekund ser hon honom ligga där död på marken.

Hon skriker och lutar sig gråtande fram över honom.

Förtvivlad ligger hon där en stund när hon inser att hon är den sista människan som lever på hela jorden.

Ur hans hand tar hon pistolen, riktar den mot sitt huvud, ser på pojken och säger.

- Jag minns nu. Det var du som alltid var där för mig. Du stod upp för mig och var alltid där. Vi var alltid tillsammans.

Jag minns vad du hette. Du hette Alexander.

Hon tittar på honom en stund, fäller en tår men har fortfarande pistolen riktad mot huvudet.

- Jag älskar dig…

Hon skjuter och de ligger där döda tillsammans.


blind

I don’t think I’ve ever let anyone know me..

They would think I belong in a mental hospital.

But I think its time to open the big brain of mine and show people who I really am.

I mean were all going to die one day so why don’t get the worlds only opinion of me..

I’ve always wanted to be the same as everybody else

But people pass by this world blinded to reality

Sometimes I wish to be blinded

But that wouldn’t make me the soul I am today..

 

 

 


...

Billy Tallent - Surrender


 


Alla hjärtans dag

Helgen har vare så bra! På fredagen åkte jag till Eric och bara slappa:3 Jätte skönt! Sen lördag drog Eric och jag till backen och fick oss ett gott skratt när jag skulle försöka svänga med snowboarden! Men jag kom iallafall upp för liften på första försöket efter två år! Jag är lite stolt över det:D Efter det åkte vi hem och åt mat såg på tv och slappa! Och nu på alla hjärtans dag vaknade jag och älskling gick upp ur sängen och hämtade en choklad ask format som ett hjärta! Han är så söt:3 Men sen somna han om. Jag kollade på mobilen och jag hade fått en massa sms där det bla var ett från mamma. Hon skrev att Cico hade både äte hö sallad och frön! Jag blev så glad för senast hon åt var i tisadags:( Men hoppas hon blir bättre! Det känns som om det kommer gå bra. Y

Nu ligge älskling bakom mig och sover:3 Han vaknar nog snart och då ska vi äta frukost och se på tv:D Efter det ska vi nog dra ut på skotern. Och efter det ska det bli så mysigt att bubbla!:3 Sen vid 7 ikväll så ska vi gå och se på avatar:D Eric och jag har velat sett den jättelänge nu!:D

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

KLOCKRENT...?!


Chris Crocker har så rätt här!

Men ändå så fel.. Men samtidigt så rätt..?
Aja kolla så får du se:3





...


Jag har en vän. Som jag känner mig lugn och säker på. Jag känner mig väldigt nära henne men jag tror inte hon känner riktigt samma sak tillbaka. Det känns lite jobbigt att inte få veta heller. För jag vågar inte erkänna för henne att jag känner såhär. För jag vet att vi aldrig kommer bli så nära hon som jag vill... Jag kan se mig själv i henne och kan se samma känslor i mig som henne. Samma problem. Jaa jag känner mig helt enkelt väldigt lik henne. Hon är så nära mig men ändå så långt bort. Hur kan jag känna så?

Jag blir glad när jag ser dig och jag tänker på dig ibland när jag inte ser dig. Jag blir lycklig av dig. Men jag vill samtidigt inte att du ska veta att jag känner mig såhär beroende av dig. Nästan som en drog är du för mig. Jag blir helt lugn i din närhet och känner att jag inte måste säga något för att få kunna vara med dig som jag känner att jag måste göra när jag är med andra. Du är den bästavän som jag aldrig komma få.. Och det krossar mitt hjärta...

Det låter som om jag är kär i dig men det är jag inte. Jag tycker bara om dig så mkt att jag vill vara nära dig. Och jag måste få skriva av mig det här. Det är väll därför man har en blogg?

Fråga inte vem det är för jag kommer ändå inte berätta. Inte för någon.. För det här vill jag hålla för mig själv.
känns tryggast så...


Donken


Nu är det så att fanny och jag vann var sitt happy meal för att vi är så jävla bra på att fota:D
Grattis på oss!

Och jag kan inte köpa den där jävla töjningen för han gör dom inte mindre än 10mm..:'c (sad face...)


Prinsessan och grodan


Idag var jag på bio med Eric, Frida och mamma Y
Vi såg på Prinsessan och groda. Jag vet att det är en film för små barn. Det kan man säga att vi la m'rke till när vi skulle sätta oss ner, för det var ingen över 10 som satt i salongen (förutom barnens föräldrarna)... Det kändes lite pinsamt.. Och mitt under filmen börja ungen bakom mig börja sparka till min stol jätte hårt så jag blir så rädd att jag flyger upp i taket. Det hände minst 4 gånger. Hade bara lust att vända mig om ochklappa till hon.
Och när filmen nästan var slut så måste ungen bakom mig fått damp för hon sparka till mig i huve...
Aja filmen var iallafall bra! Riktigt gullig faktist.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FRIDA!!!<3


köpa?


Någon som är intresserad av en vit keps? Snygg och bra skick. Endast använd ett par enstaka gånger i bara nån timme. Så den är inte smuttsig. Den har inte heller någon "svett rand" inuti. Strolek 58.7cm (jag vet att jag har stort huvud)

Den kostade 400kr ny och jag köpte den i somras. Jag säljer den för 250kr eller högsta bud om det är många som vill ha den.

Hör av dig om du är intresserad!

edit: SÅLD!




töjning


Idag har det vara en såndär dag när jag känner att jag fått något gjort. På naturkunskapen jobbade jag och Frida riktigt flitigt och hittade allt vi behövde veta för at kunna skriva klar våran inlämningsuppgift.Jag har också simmat. Det gjorde jag igår också (känner att det vart många ocksån nu...). Och efter simmningen gick jag och Frida hem till henne för att göra klart inlämningsuppgift. Vi skulle skriva ner allt vi hade kommit på (vilket tog långtid eftersom att fridas och min hjärna är lika stora som ett ekollon). Det tog alltså ca två timmar. Men aja det skulle ju vara 4 sidor så om man ska tänka på hur klipska frida och jag är så gick det riktigt snabbt!

Aja nu till saken:3

Jag kollade runt på bilddagboken och hittade en medlem som gjorde riktigt snygga ler figurer.
Hans användarnamn var Guldies!
Jag kollade lite mer och upptäkte att han också gjorde töjningar av lerfigurer:D

Jag kollade ännu mer och såg att han hade gjort en töjning som såg ut som en drake (9 jan 2010)!!!!
Jag vart så kär och börja tänka att en sån vill jag ha och då sa han att prislistan fanns på 6 jan 2010 och jag kollade:3

En 6mm kostade bara 25kr! åå jag vill ha.. Nu är frågan hur mycket skulle det kosta om jag vill ha nå liknande som den blå draken? Typ en rosa söt sak med stora runda ögon och hamster mun:3 Skulle bli fett grymt! Måste ha en sån...

Jag skrev ett pm till honom och undrade om priset och så och berömde honom också för alla små figurer han har gjort. Sen kollar jag in på hanns press och upptäcker att han är utomlans och kommer hem vecka 6... Men det är ju inte långt kvar:D

Här kommer bilder på vanliga töjningar han gör + draken!!!!


Vanliga töjningar

Draken

VISST VAR DEN RIKTIGT HÄFTIG!?


olala



Paradise hotel final på tv nu! Hoppas Jackie Ferm vinner! Hon måste det. Jag har känt på mig enda sen från början att hon ska göra det. Nu är det säkert många som tycker att paradise hotel suger men jag har sutte bänkad framför tv:en varje gång det har vare. Och jag kan inte sluta hoppas att Jackie Ferm ska vinna! Hon är nästan min nya förebild (not) Nee så kan jag ju inte säga men hon år så himla egen och vågar sakert. Lite som jag skulle vilja vara. Men jag beundrar inte allt hon gör... Men hoppas hon vinner!!!


måndag

Jag är så less på alla illaluktande människor på internet som ska kommentera allt och alla... Dom känner mig inte enns och ändå ska dom snacka skit. Varför gör man så? Jag har ju aldrig gjort dom något så jag förstår inte riktigt. Vad är poängen med det hela? Det är aldrig någon som tycker något bra om någon på internet men irl är man så feg och vågar inte ens säga ett ord till nån.

Nee ska ta en dusch istället för nu känner jag mig riktigt äcklig i hela kroppen...

 














BTW SÅ VILL JAG HA SKORNA!


RSS 2.0